Advies

advies

WEER PERSPECTIEF IN 4 GESPREKKEN

We maken samen een analyse van kansen en belemmeringen. Jij kunt verder met perspectief gevend advies.

Patrick Keijser - Diensten - Lake and mountains

voor wie?

Individuen, partners en één of meer gezinsleden 

Advies geeft inzicht in een situatie. Dit kan in ingewikkelde vastgelopen situaties, maar ook laagdrempeliger bij de wens om te groeien of veranderen.

Samen maken we een analyse, zodat je begrijpt wat de kansen en belemmeringen zijn. Gevolgd door een perspectief gevend advies. Dit alles in ongeveer 4 gesprekken.

Gesprekken kosten individueel 80 euro, voor 2 personen 100 euro, bij 3 of meer personen 120 euro per uur. Een gesprek duurt doorgaans anderhalf uur. BTW is niet van toepassing.

Tarieven

Tarieven & vergoedingen 

Een verwijzing is niet nodig. Vergoeding via de zorgverzekeraar is op dit moment nog niet mogelijk.

^

Je vraag stellen in het eerste gesprek is kosteloos

^

Jij bepaalt zelf of je bij mij aan de slag wilt

^

Samen bepalen we of je hulpvraag bij mijn hulp aanbod past

Afzeggen is mogelijk tot 24 uur van tevoren. Bij afzeggen binnen 24 uur zal het geldende uurtarief gerekend worden.

Klachtenregeling

Bij een klacht hoop ik dat er een gesprek aangegaan kan worden en dat we daar uit komen. Lukt dit niet? Ik gebruik de klachtenregeling van de NFG. Die geeft de klant de mogelijkheid van het indienen van een klacht bij een onafhankelijke organisatie.

Hoe ik werk

Integer en zonder oordeel

Met 20 jaar ervaring in het zoeken naar aanknopingspunten in hoe de ander weer verder kan, vind je in mij een betrokken en deskundige coach die oog heeft voor jou met je krachten en valkuilen.

“Na hulp van talloze instanties met goede bedoelingen, maar helaas weinig tot geen resultaat, zijn wij zo ontzettend dankbaar voor de uitstekende hulp van Patrick, die mijn pleegkinderen en ik waaronder één kind met hechtingsproblematiek hebben ontvangen. Patrick is een therapeut die vanuit zijn hart werkt en snel tot de kern komt met het kind. Hij voelde heel goed aan dat wij gehoord en gezien wilden worden zonder oordeel. Van daaruit konden we in een korte termijn bouwen tot een goed en gelukkig resultaat voor het hele gezin.”

- Angela

“Ergens voorbij goed en kwaad is een veld. Daar wil ik je ontmoeten.”

- dertiende-eeuwse Perzische dichter Rumi