Coaching

coaching

LAAGDREMPELIG INZICHTEN VERKRIJGEN

Ik help jou met het aanpakken van dat wat je dwars zit, zodat je in alle rust kunt groeien. 

Patrick Keijser - Diensten - Lake and mountains

voor wie?

Individuen die willen groeien en veranderen

Coaching is gericht op groei en veranderen. Pak aan wat je dwars zit. Haal meer uit jezelf in bijvoorbeeld je werk, leefstijl of relaties. Ik zal je op persoonlijke wijze begeleiden in het veranderen van je toekomst met een duidelijk doel voor ogen. Dit doen we altijd met oog voor het betrekken van belangrijke anderen.

Coaching is laagdrempelig; je zult in alle rust groeien met verkregen inzichten.

Gesprekken kosten individueel 80 euro, voor 2 personen 100 euro, bij 3 of meer personen 120 euro per uur. Een gesprek duurt doorgaans anderhalf uur. BTW is niet van toepassing.

Tarieven

Tarieven & vergoedingen 

Een verwijzing is niet nodig. Vergoeding via de zorgverzekeraar is op dit moment nog niet mogelijk.

^

Je vraag stellen in het eerste gesprek is kosteloos

^

Jij bepaalt zelf of je bij mij aan de slag wilt

^

Samen bepalen we of je hulpvraag bij mijn hulp aanbod past

Afzeggen is mogelijk tot 24 uur van tevoren. Bij afzeggen binnen 24 uur zal het geldende uurtarief gerekend worden.

Klachtenregeling

Bij een klacht hoop ik dat er een gesprek aangegaan kan worden en dat we daar uit komen. Lukt dit niet? Ik gebruik de klachtenregeling van de NFG. Die geeft de klant de mogelijkheid van het indienen van een klacht bij een onafhankelijke organisatie.

Hoe ik werk

Integer en zonder oordeel

Met 20 jaar ervaring in het zoeken naar aanknopingspunten in hoe de ander weer verder kan, vind je in mij een betrokken en deskundige coach die oog heeft voor jou met je krachten en valkuilen.

“Na hulp van talloze instanties met goede bedoelingen, maar helaas weinig tot geen resultaat, zijn wij zo ontzettend dankbaar voor de uitstekende hulp van Patrick, die mijn pleegkinderen en ik waaronder één kind met hechtingsproblematiek hebben ontvangen. Patrick is een therapeut die vanuit zijn hart werkt en snel tot de kern komt met het kind. Hij voelde heel goed aan dat wij gehoord en gezien wilden worden zonder oordeel. Van daaruit konden we in een korte termijn bouwen tot een goed en gelukkig resultaat voor het hele gezin.”

- Angela

“Ergens voorbij goed en kwaad is een veld. Daar wil ik je ontmoeten.”

- dertiende-eeuwse Perzische dichter Rumi